Schmidt Bouwmachines Nederlands NL Schmidt Bouwmachines English EN
Schmidt Bouwmachines Almelo
  CASE Nederland
NIEUWS   FINANCIERING   SERVICE   VOORRAAD   TOEBEHOREN   ONDERDELEN   CONTACT  
 
 
  
SOMA College gaat weer “graderen”
Na een aantal jaren geen grader in het machinepark te hebben gehad, vond men het bij de SOMA tóch weer nodig, om ook deze uitzonderlijke machine, in het lesprogramma aan te bieden aan de toekomstige machinisten.

Deze machine valt op door zijn karakteristieke bouw. Mede door de compactheid is de keuze van de SOMA gevallen op de Case 836C AWD, met Stage V FPT-motor.
 
Lees meer...
 

 
  
SOMA College neemt Case CX90D in ontvangst
Op een zomerse dag in Harderwijk, nam Daniël Stronks van het SOMA College, de nieuwe short radius midigraver Case CX90D van Schmidt Bouwmachines in ontvangst.

Deze zeer compleet uitgevoerde machine met proportioneel bediende extra functies, Climate Control, luxe lucht geveerde stoel, 7 inch kleuren monitor voor de beelden van de achter- en zijcamera, maakt het in combinatie met de veilige ROPS-cabine en de LED-werkverlichting, een comfortabele en veilige werkplek voor de (leerling) machinisten.
 
Lees meer...
 

 
  
NTP Groep B.V. vernieuwt met een CASE 721G wiellader
Ter vervanging van hun CASE 721F, leverde Schmidt Bouwmachines uit Almelo, een CASE 721G die zeer compleet uitgevoerd is met o.a. een Eurosteel snelwissel, een proportioneel bediende 3e functie in de mee-verende joystick, Ride Control (lastdemping), Heavy Duty assen met 100% automatische sper in vooras, automatische vetsmering, JSS (joystick bediening), omkeerbare koelerfan, een 5-gangs transmissie met Lock Up en extra LED-werklampen vóór en achter.
 
Lees meer...
 

 
  
Complete CASE 821G wiellader voor Leemans Groep Vriezenveen
Mede door de goede ervaring met de Case 821F wiellader, die er al heel wat productieve uurtjes op had zitten, was de vervanging van deze machine door een Case 821G wiellader een vrij logisch vervolg.
 
Lees meer...
 

 
  
Case 321F-HS Stage V voor MTS Heuven-Olthof
Ter vervanging van zijn oude O+K L6 waarmee Terry Heuven vele jaren met veel plezier gewerkt heeft, zocht hij naar de “opvolger” van dit model en kwam zodoende terecht bij de Case 321F-HS Stage V.

Na een bezichtiging in Almelo, was Terry dan ook gelijk “om”. De machine die op voorraad stond was eigenlijk al precies uitgevoerd zoals hij die graag zou willen hebben: een snelloper versie, met airco, Ride Control (lastdemping), brede banden, DeLuxe cabine met omslaande cabineruit, LED-lampen, etc., etc.
 
Lees meer...
 

 
  
CASE CX85D voor Landbouwloonbedrijf Geurt Willemsen
Geurt Willemsen zocht voor zijn bedrijf een compacte 8-tons rupsgraafmachine, voor het uitvoeren van maaiwerkzaamheden, maar waar hij óók andere, diversere werkzaamheden mee uit zou kunnen voeren. Na onderzoek, kwam hij uit bij de Case CX85D.

Om er zeker van te zijn dat deze machine de vele diverse werkzaamheden die hij voor zijn klanten uitvoert, in de praktijk ook aan kon, werd de machine uitvoerig getest en was Geurt erg tevreden met de mogelijkheden en de zeer fijne bediening van deze Case midigraver.
 
Lees meer...
 

 
  
Nieuw, maar vertrouwd: de Case CX210D voor Grondverzet B. Smit uit Sint Jansklooster
Na ruim 11.000 trouwe diensturen van de Case CX210B, werd het tijd voor vernieuwing en tevens vergroten van de inzet mogelijkheden, door de nieuwe machine, naast de vele fabrieksopties, tevens uit te voeren met een Engcon afneembare draai-/kantelstuk EC226 met EC-Oil.
Tevens is de machine uitgevoerd met de nieuwste Topcon X-53x GNSS 3D GPS, die door Schmidt Bouwmachines, samen met de overige extra’s zoals treeplanken aan beide zijden, in de eigen werkplaats in Almelo is opgebouwd.
Door de luxe cabine met uitstekende demping en de luxe lucht geveerde en verwarmbare stoel, zal Barend Smit vele duizenden uren comfortabel kunnen gaan genieten van zijn nieuwe aanwinst
 
 

 
  
3 x nieuwe Case rupskranen voor Gebr. Poppink
Ditmaal stond er een trio nieuwe Case rupskranen klaar voor Gebr. Poppink bij Schmidt Bouwmachines in Almelo.

Ter verduurzaming van hun imposante machinepark, besloten ze dit keer goed door te pakken en maar liefst 3 machines tegelijk aan te schaffen, te weten: een Case CX210D, een Case CX250D en een Case CX300D.

De CX210D heeft als werkbestemming Gebr. Poppink Daarle B.V. en de CX250D en CX300D zullen worden ingezet door Gebr. Poppink Reutum B.V.
 
Lees meer...
 

 
  
Timmerhuis Weg- en Waterbouw verduurzaamt met nieuwe Case CX250D!
Onlangs werd door Schmidt Bouwmachines te Almelo een nieuwe CASE CX250D geleverd aan Timmerhuis Weg- en Waterbouw uit Vriezenveen. Voor machinist Wilco Laarman alweer de 3e Case op rij. Na vele prettige draaiuren op zijn Case CX210B en CX210C, is nu gekozen voor een grotere variant, de CX250D.

De Case CX250D is uitgevoerd met een Stage IV ISUZU motor, voorzien van onderhoudsvrije katalysator en Ad-Blue systeem, waarbij geen roetfilter nodig is. De Ad-Blue tank hoeft slechts 1 maal per 5 diesel tankbeurten gevuld te worden.
 
Lees meer...
 

 
  
ABC Mortel breidt capaciteit fors uit met CASE 1121G-XR wiellader
Vanwege het plaatsen van een extra betoncentrale op hun locatie in Waalwijk, was het noodzakelijk om de laadcapaciteit te vergroten door hun bestaande Case 821F te vervangen door een grotere machine.

In nauw overleg met de leverancier Schmidt Bouwmachines, werd besloten om daarvoor een Case 1121G-XR te nemen. Deze machine met een bakcapaciteit van 5,5 m3 en een 347 pk sterke Cursor 9 motor, is in staat om de bunkers voor de beide centrales die nu werkzaam zijn op het terrein, op een soepele wijze gevuld te houden.
 
Lees meer...
 
 
 
 
Schmidt Bouwmachines Almelo BV
Bleskolksingel 2  -  7602 PS Almelo
Tel: 0546-490905
info@schmidtbouwmachines.nl
 
PRIVACYVERKLARING
 
Om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers op onze website maken we gebruik van Google Analytics. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer info    
   AKKOORD