Schmidt Bouwmachines Nederlands NL Schmidt Bouwmachines English EN
Schmidt Bouwmachines Almelo
  CASE Nederland
NIEUWS   FINANCIERING   SERVICE   VOORRAAD   TOEBEHOREN   ONDERDELEN   CONTACT  
 
 
  
CASE 521G geleverd aan melkveebedrijf Slager
Deze wiellader is compleet geleverd volgens de specifieke wensen van melkveebedrijf Slager. De CASE 521G zal voornamelijk ingezet worden om voer te laden voor de ca. 250 melkkoeien die op het bedrijf gemolken worden en om de maïs- en graskuilen aan te rijden.

‘’Wat we zoeken is een wendbare niet al te grote shovel die toch voldoende bereik en capaciteit heeft om alle voorkomende werkzaamheden op ons melkveebedrijf te kunnen verrichten”, aldus André Slager.
 
Lees meer...
 

 
  
Negende CASE rupskraan voor Gebr. Poppink Reutum
Wederom heeft Gebr. Poppink B.V. een aantal CASE rupskranen aangeschaft bij Schmidt Bouwmachines in Almelo.

Ditmaal is er onder andere voor een CASE CX350D gekozen. Gebr. Poppink B.V. draait nu met 9 CASE rups graafmachines. Deze machines voldoen prima en daarom is er dit jaar besloten om wederom te investeren in nieuwe CASE machines en ditmaal onder andere in een CX350D. De CASE CX350D voldoet met de uiterst zuinige ISUZU motor aan de TIER 4 norm en heeft een nieuwe ruimere cabine met zeer veel zicht. Door het nieuwe Case Intelligent Hydraulic System worden de pompen op zeer nauwkeurige en efficiënte wijze aangestuurd, hetgeen nog een extra brandstofbesparing van ca. 10% oplevert.
 
Lees meer...
 

 
  
CASE CX21OD voor Hobelman uit Halle
Hobelman Halle staat bekend om de productie van rupsgraafmachines voor het onderhouden van watergangen en sloten. Sinds kort wordt er in Halle ook een mobiele 11 tons machine geproduceerd.

Het mag dus duidelijk zijn dat de gebroeders Hans en Marco Hobelman echte techneuten zijn met verstand van techniek. Wij zijn dan ook bijzonder vereerd dat Hobelman wederom voor een CASE rupsgraafmachine heeft gekozen voor hun cultuurtechnisch bedrijf. De CASE CX210D vervangt hiermee een CASE CX210B die na 10 jaar trouwe dienst zonder enige problemen zijn diensten heeft bewezen voor Hobelman.
 
Lees meer...
 

 
  
Even voorstellen
Onlangs is Gert Smink ons verkoopteam komen versterken.

Gert heeft ruime ervaring en heeft er veel zin in om Case Construction Equipment nog verder op de kaart te zetten in de regio Utrecht, Flevoland en Gelderland.

Wilt u een afspraak maken? Bel Gert op 06-51424126.


 
 

 
  
Complete CASE 821G wiellader voor Kees Limburg Verhuur
Mede door de goede ervaring met zijn Case 721E wiellader, die er al heel wat productieve uurtjes op had zitten, was de vervanging van deze machine door een Case wiellader een vrij logisch vervolg. Ditmaal moest de machine echter een klasse zwaarder zijn, de Case 821G.

Het werd een 821G, met een compleet nieuwe cabine, voorzien van alle gemakken en toebehoren:
Ride Control (lastdemping), Groeneveld automatische vetsmering, JSS Joystick bediening, luxe lucht geveerde en verwarmbare stoel, omkeerbare koeler fan, achteruitkijk camera af fabriek, complete LED rij- en werkverlichting, trekhaak, extra gereedschapskist, elektrische diesel vulpomp, etc.
 
Lees meer...
 

 
  
CASE 821F geleverd aan WOB Enschede
In verband met toenemende vraag, heeft WOB Enschede een jonge gebruikte CASE 821F erbij gekocht, ter ondersteuning van het overige materieel in de recycling activiteiten.

Deze CASE 821F is uitgevoerd met een ZF 5 traps powershift transmissie in combinatie met een Lock Up (hiermee wordt de converter mechanisch gekoppeld en is er geen hydraulisch verlies meer in de aandrijflijn) en Power Inching; met dit systeem wordt de aandrijflijn onderbroken op het moment dat de rem bediend wordt.
 
Lees meer...
 

 
  
CASE 621G shovel voor Stege te Saasveld
Onlangs is er door Schmidt Bouwmachines te Almelo een nieuwe CASE 621G geleverd aan Loon- en Grondverzet bedrijf Stege uit Saasveld. De shovel is aangeschaft ter uitbreiding van het machinepark van Stege. Naast verschillende mobiele graafmachines, een rupskraan en diverse minigravers kan Stege haar klanten nu ook van dienst zijn met een gloednieuwe CASE 621G shovel.

De shovel zal voornamelijk ingezet worden voor diverse grondverzet werkzaamheden maar de 621G zal ook zijn steentje bijdragen in het loonwerk, waar de machine gebruikt zal gaan worden voor het vastrijden van gras- en maïs kuilen.
 
Lees meer...
 

 
  
Douwe Hoekstra investeert in nieuwe Case CX250D
Onlangs werd door Schmidt Bouwmachines te Almelo een nieuwe CASE CX250D geleverd aan Douwe Hoekstra te Nijemirdum.
Machinist Wiebe van Es was zeer enthousiast over de machine. Vooral de bediening van de machine wordt door de machinist als zeer positief ervaren.
De Case CX250D is uitgevoerd met een Stage IV ISUZU motor, voorzien van onderhoudsvrije katalysator en Ad-Blue systeem waardoor geen roetfilter nodig is. De Ad-Blue tank hoeft slechts 1 maal per 5 diesel tankbeurten gevuld te worden.
 
Lees meer...
 

 
  
Grader Totaal uit Barneveld kiest wederom voor CASE!
Onlangs werd door Schmidt Bouwmachines te Almelo een tweede CASE CX856C geleverd aan Grader Totaal uit Barneveld. De tweede CASE 856C zal voornamelijk worden ingezet voor profileer werkzaamheden in de wegenbouw.

Na de uitstekende ervaringen met een al eerder geleverde CASE 856C in 2015 is er nu weer gekozen voor een CASE 865C grader.
 
Lees meer...
 

 
  
Eerste CASE CX145D in Nederland geleverd aan Kuipers te Saasveld
Schmidt Bouwmachines Almelo levert eerste CASE CX145D in Nederland aan Loonbedrijf Kuipers uit Saasveld

"Klein maar Dapper", zo noemde Erik Kuipers van het gelijknamige Loon- en Grondverzetbedrijf Kuipers de CASE CX145D.

In eerste instantie zochten de gebroeders Erik en René Kuipers een gebruikte 22 tons rups graafmachine ter aanvulling van hun machinepark. Geregeld huurt het bedrijf bij leverancier Schmidt Bouwmachines uit Almelo verschillende machines, zo ook de CASE CX145D terwijl ze eigenlijk een iets grotere machine wilden huren. Tot verbazing van machinist Erik Kuipers bood de CASE CX145D verrassende prestaties.
 
Lees meer...
 
 
 
 
Schmidt Bouwmachines Almelo BV
Bleskolksingel 2  -  7602 PS Almelo
Tel: 0546-490905
info@schmidtbouwmachines.nl