Schmidt Bouwmachines Nederlands NL Schmidt Bouwmachines English EN
Schmidt Bouwmachines Almelo
  CASE Nederland
NIEUWS   FINANCIERING   SERVICE   VOORRAAD   TOEBEHOREN   ONDERDELEN   CONTACT  
 
 
  
Case CX210E voor Loonbedrijf H. Altena Kloosterhaar
Inmiddels alweer de 3e Case CX210 op rij voor Loonbedrijf H. Altena. Na heel veel fijne uren op de vorige machines is Herman-Jan Altena, nóg meer in zijn nopjes met zijn nieuwe Case CX210E.
Een heel rustig lopende 6-cilinder Stage V FPT-motor en een nog verfijndere hydrauliek maken de bediening van deze machine tot een groot genot!

Voor hun specialisatie “precisie sloop” de ideale machine, volgens Herman-Jan.
 
Lees meer...
 

 
  
Nieuwe CASE 721G-2 Evolution voor “de WOB” uit Enschede
Onlangs ontving Wesseler-Oude Booyink B.V. uit Enschede een Case 721G-2 Evolution van Schmidt Bouwmachines Almelo.

Met de goede ervaring van de diverse Case wielladers die de WOB in vele jaren opgebouwd heeft, was de vervanging van een oudere machine door een Case wiellader een vrij logisch vervolg.

Ditmaal koos de directie voor een Case 721G-2 Evolution.
 
Lees meer...
 

 
  
De Dunnewind Groep Ommen blijft verduurzamen met de aanschaf van een Case CX250E rupsgraafmachine.
Onlangs werd door Schmidt Bouwmachines te Almelo een nieuwe CASE CX250E geleverd aan Dunnewind Grond- en Sloopwerken B.V. te Ommen. Voor machinist Gerard Haverkort alweer de 3e Case op rij. Na vele prettige draaiuren op zijn Case CX210B en CX250C, is hij nu in zijn nopjes met de nieuwe Case CX250E.
De nieuwste Stage V-conforme rupsgraafmachine van Case zet nieuwe normen neer op het gebied van productiviteit, efficiëntie en comfort voor de machinist. Enkele van de kenmerken van de machines zijn: nieuwe FPT Industrial (FPT) Stage V-motor; een verbeterd cabineontwerp en verbeterde hydraulische bedieningselementen.
 
Lees meer...
 

 
  
Nieuwe E-serie Case rupsgraafmachines
De nieuwste Stage V-conforme rupsgraafmachines van Case zetten nieuwe normen neer op het gebied van productiviteit, efficiëntie en comfort voor de machinist. Case Construction Equipment heeft de lancering aangekondigd van hun nieuwe zeven modellen, de E-serie rupsgraafmachines.
 
Lees meer...
 

 
  
SOMA College gaat weer “graderen”
Na een aantal jaren geen grader in het machinepark te hebben gehad, vond men het bij de SOMA tóch weer nodig, om ook deze uitzonderlijke machine, in het lesprogramma aan te bieden aan de toekomstige machinisten.

Deze machine valt op door zijn karakteristieke bouw. Mede door de compactheid is de keuze van de SOMA gevallen op de Case 836C AWD, met Stage V FPT-motor.
 
Lees meer...
 

 
  
SOMA College neemt Case CX90D in ontvangst
Op een zomerse dag in Harderwijk, nam Daniël Stronks van het SOMA College, de nieuwe short radius midigraver Case CX90D van Schmidt Bouwmachines in ontvangst.

Deze zeer compleet uitgevoerde machine met proportioneel bediende extra functies, Climate Control, luxe lucht geveerde stoel, 7 inch kleuren monitor voor de beelden van de achter- en zijcamera, maakt het in combinatie met de veilige ROPS-cabine en de LED-werkverlichting, een comfortabele en veilige werkplek voor de (leerling) machinisten.
 
Lees meer...
 

 
  
NTP Groep B.V. vernieuwt met een CASE 721G wiellader
Ter vervanging van hun CASE 721F, leverde Schmidt Bouwmachines uit Almelo, een CASE 721G die zeer compleet uitgevoerd is met o.a. een Eurosteel snelwissel, een proportioneel bediende 3e functie in de mee-verende joystick, Ride Control (lastdemping), Heavy Duty assen met 100% automatische sper in vooras, automatische vetsmering, JSS (joystick bediening), omkeerbare koelerfan, een 5-gangs transmissie met Lock Up en extra LED-werklampen vóór en achter.
 
Lees meer...
 

 
  
Complete CASE 821G wiellader voor Leemans Groep Vriezenveen
Mede door de goede ervaring met de Case 821F wiellader, die er al heel wat productieve uurtjes op had zitten, was de vervanging van deze machine door een Case 821G wiellader een vrij logisch vervolg.
 
Lees meer...
 

 
  
Case 321F-HS Stage V voor MTS Heuven-Olthof
Ter vervanging van zijn oude O+K L6 waarmee Terry Heuven vele jaren met veel plezier gewerkt heeft, zocht hij naar de “opvolger” van dit model en kwam zodoende terecht bij de Case 321F-HS Stage V.

Na een bezichtiging in Almelo, was Terry dan ook gelijk “om”. De machine die op voorraad stond was eigenlijk al precies uitgevoerd zoals hij die graag zou willen hebben: een snelloper versie, met airco, Ride Control (lastdemping), brede banden, DeLuxe cabine met omslaande cabineruit, LED-lampen, etc., etc.
 
Lees meer...
 

 
  
CASE CX85D voor Landbouwloonbedrijf Geurt Willemsen
Geurt Willemsen zocht voor zijn bedrijf een compacte 8-tons rupsgraafmachine, voor het uitvoeren van maaiwerkzaamheden, maar waar hij óók andere, diversere werkzaamheden mee uit zou kunnen voeren. Na onderzoek, kwam hij uit bij de Case CX85D.

Om er zeker van te zijn dat deze machine de vele diverse werkzaamheden die hij voor zijn klanten uitvoert, in de praktijk ook aan kon, werd de machine uitvoerig getest en was Geurt erg tevreden met de mogelijkheden en de zeer fijne bediening van deze Case midigraver.
 
Lees meer...
 
 
 
 
Schmidt Bouwmachines Almelo BV
Bleskolksingel 2  -  7602 PS Almelo
Tel: 0546-490905
info@schmidtbouwmachines.nl
 
PRIVACYVERKLARING
 
Om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers op onze website maken we gebruik van Google Analytics. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer info    
   AKKOORD