Schmidt Bouwmachines Nederlands NL Schmidt Bouwmachines English EN
Schmidt Bouwmachines Almelo
60 years case wheel loaders   CASE Nederland
NIEUWS   FINANCIERING   SERVICE   VOORRAAD   TOEBEHOREN   ONDERDELEN   CONTACT  
 
 
  
CASE 621G shovel voor Stege te Saasveld
Onlangs is er door Schmidt Bouwmachines te Almelo een nieuwe CASE 621G geleverd aan Loon- en Grondverzet bedrijf Stege uit Saasveld. De shovel is aangeschaft ter uitbreiding van het machinepark van Stege. Naast verschillende mobiele graafmachines, een rupskraan en diverse minigravers kan Stege haar klanten nu ook van dienst zijn met een gloednieuwe CASE 621G shovel.

De shovel zal voornamelijk ingezet worden voor diverse grondverzet werkzaamheden maar de 621G zal ook zijn steentje bijdragen in het loonwerk, waar de machine gebruikt zal gaan worden voor het vastrijden van gras- en maïs kuilen.
 
Lees meer...
 

 
  
Douwe Hoekstra investeert in nieuwe Case CX250D
Onlangs werd door Schmidt Bouwmachines te Almelo een nieuwe CASE CX250D geleverd aan Douwe Hoekstra te Nijemirdum.
Machinist Wiebe van Es was zeer enthousiast over de machine. Vooral de bediening van de machine wordt door de machinist als zeer positief ervaren.
De Case CX250D is uitgevoerd met een Stage IV ISUZU motor, voorzien van onderhoudsvrije katalysator en Ad-Blue systeem waardoor geen roetfilter nodig is. De Ad-Blue tank hoeft slechts 1 maal per 5 diesel tankbeurten gevuld te worden.
 
Lees meer...
 

 
  
Grader Totaal uit Barneveld kiest wederom voor CASE!
Onlangs werd door Schmidt Bouwmachines te Almelo een tweede CASE CX856C geleverd aan Grader Totaal uit Barneveld. De tweede CASE 856C zal voornamelijk worden ingezet voor profileer werkzaamheden in de wegenbouw.

Na de uitstekende ervaringen met een al eerder geleverde CASE 856C in 2015 is er nu weer gekozen voor een CASE 865C grader.
 
Lees meer...
 

 
  
Eerste CASE CX145D in Nederland geleverd aan Kuipers te Saasveld
Schmidt Bouwmachines Almelo levert eerste CASE CX145D in Nederland aan Loonbedrijf Kuipers uit Saasveld

"Klein maar Dapper", zo noemde Erik Kuipers van het gelijknamige Loon- en Grondverzetbedrijf Kuipers de CASE CX145D.

In eerste instantie zochten de gebroeders Erik en René Kuipers een gebruikte 22 tons rups graafmachine ter aanvulling van hun machinepark. Geregeld huurt het bedrijf bij leverancier Schmidt Bouwmachines uit Almelo verschillende machines, zo ook de CASE CX145D terwijl ze eigenlijk een iets grotere machine wilden huren. Tot verbazing van machinist Erik Kuipers bood de CASE CX145D verrassende prestaties.
 
Lees meer...
 

 
  
CASE CX75C geleverd aan aannemersbedrijf M.J. de Boer B.V.
Maarten Joris de Boer van Aannemersbedrijf M.J. de Boer B.V., nam onlangs een nieuwe short radius midigraver CASE CX75C van Schmidt Bouwmachines in ontvangst. De CASE CX75C is hiermee de derde CASE machine door Schmidt Bouwmachines aan M.J. de Boer geleverd.
Deze zeer compleet uitgevoerde machine met proportioneel bediende extra functies, Climate Control, luxe lucht geveerde stoel, 7 inch kleuren monitor voor de beelden van de achter- en zijcamera, maakt het in combinatie met de hoge veiligheidsnormen van ROPS en FOPS Level II, een comfortabele en veilige werkplek voor de machinist.
 
Lees meer...
 

 
  
Certified Case CE Dealer 2018
Samen met de 2 andere Nederlandse importeurs en diverse Europese importeurs ontvingen wij uit handen van Case Construction President Carl Gustaf Göransson het predicaat Gecertificeerde Case CE Dealer voor Verkoop en Service 2018.

Net als in 2017, voldeden we aan alle hoge eisen van Case CE op het gebied van Verkoop en Service, om wederom, met trots, dit Predicaat te mogen uitdragen. 
 
 

 
  
Good Design Award voor Case
Onlangs heeft de G-serie wielladers van Case de Good Design Award voor een excellent design in de wacht gesleept.

Case Construction Equipment kreeg de Good Design Award voor de G-serie wielladers die men in 2017 op de markt bracht. De nieuw ontwikkelde cabine met een revolutionair voorraam ontwerp was toonaangevend in de markt. De uitreiking van de Award werd in 2017 voor de vijftigste keer gehouden en is door de vele aanmelding eens zo belangrijk.
 
Lees meer...
 

 
  
NTP Infra uit Enschede kiest wederom voor CASE!
Onlangs werd door Schmidt Bouwmachines te Almelo een nieuwe CASE CX250D geleverd aan NTP Infra te Enschede.

Machinist Pascal Bouwman was na de demo zeer enthousiast over de machine. Vooral de bediening van de machine en het extreem lage brandstof verbruik (slechts 8 liter per uur bij riool werkzaamheden) wordt door de machinist als zeer positief ervaren.
 
Lees meer...
 

 
  
Eerste nieuwe CASE 921G wiellader voor ABC Mortel Meppel
Onlangs ontving ABC Mortel de eerste Case 921G van Nederland in Meppel.

Met de goede ervaring van de 3 stuks Case 821F wielladers die ABC Mortel reeds heeft op de diverse locaties, was de vervanging van een oudere machine door een Case wiellader een vrij logisch vervolg.

Ditmaal echter koos de directie voor een één klasse zwaardere Case 921G.
 
Lees meer...
 

 
  
CASE 521F geleverd aan ForFarmers Rogat
De CASE 521F zal voornamelijk ingezet worden door ForFarmers voor het mengen en laden van ontsloten tarwe. Door nu de tarwekorrel te ontsluiten met natronloog wordt deze goed verteerbaar gemaakt voor de koe. Het ontsluiten zorgt tevens voor een veilig voer dat de rust brengt in de koeienpens en verzuring van de pens voorkomt. ForFarmers zocht een compacte machine in hun bedrijfshal en wat tevens nog walkingfloor-trailers kan laden.
 
Lees meer...
 
 
 
 
Schmidt Bouwmachines Almelo BV
Bleskolksingel 2  -  7602 PS Almelo
Tel: 0546-490905
info@schmidtbouwmachines.nl