Schmidt Bouwmachines Nederlands NL Schmidt Bouwmachines English EN
Schmidt Bouwmachines Almelo CASE Nederland
NIEUWS   FINANCIERING   SERVICE   VOORRAAD   TOEBEHOREN   ONDERDELEN   CONTACT  
 
 
  
Good Design Award voor Case
Onlangs heeft de G-serie wielladers van Case de Good Design Award voor een excellent design in de wacht gesleept.

Case Construction Equipment kreeg de Good Design Award voor de G-serie wielladers die men in 2017 op de markt bracht. De nieuw ontwikkelde cabine met een revolutionair voorraam ontwerp was toonaangevend in de markt. De uitreiking van de Award werd in 2017 voor de vijftigste keer gehouden en is door de vele aanmelding eens zo belangrijk.
 
Lees meer...
 

 
  
NTP Infra uit Enschede kiest wederom voor CASE!
Onlangs werd door Schmidt Bouwmachines te Almelo een nieuwe CASE CX250D geleverd aan NTP Infra te Enschede.

Machinist Pascal Bouwman was na de demo zeer enthousiast over de machine. Vooral de bediening van de machine en het extreem lage brandstof verbruik (slechts 8 liter per uur bij riool werkzaamheden) wordt door de machinist als zeer positief ervaren.
 
Lees meer...
 

 
  
Eerste nieuwe CASE 921G wiellader voor ABC Mortel Meppel
Onlangs ontving ABC Mortel de eerste Case 921G van Nederland in Meppel.

Met de goede ervaring van de 3 stuks Case 821F wielladers die ABC Mortel reeds heeft op de diverse locaties, was de vervanging van een oudere machine door een Case wiellader een vrij logisch vervolg.

Ditmaal echter koos de directie voor een één klasse zwaardere Case 921G.
 
Lees meer...
 

 
  
CASE 521F geleverd aan ForFarmers Rogat
De CASE 521F zal voornamelijk ingezet worden door ForFarmers voor het mengen en laden van ontsloten tarwe. Door nu de tarwekorrel te ontsluiten met natronloog wordt deze goed verteerbaar gemaakt voor de koe. Het ontsluiten zorgt tevens voor een veilig voer dat de rust brengt in de koeienpens en verzuring van de pens voorkomt. ForFarmers zocht een compacte machine in hun bedrijfshal en wat tevens nog walkingfloor-trailers kan laden.
 
Lees meer...
 

 
  
SOMA College neemt CASE CX80C in ontvangst
Op een zonovergoten dag in Harderwijk, nam Johan Hakkers van het SOMA College, de nieuwe short radius midigraver CASE CX80C van Schmidt Bouwmachines in ontvangst.

Deze zeer compleet uitgevoerde machine met proportioneel bediende extra functies, Climate Control, luxe lucht geveerde stoel, 7 inch kleuren monitor voor de beelden van de achter- en zijcamera, maakt het in combinatie met de hoge veiligheidsnormen van ROPS en FOPS Level II, een comfortabele en veilige werkplek voor de machinist.
 
Lees meer...
 

 
  
Wesseler-Oude Booyink breidt uit met nieuwe CASE 921F wiellader
De 21 ton wegende CASE 921F, die voornamelijk zal worden ingezet voor recycling werkzaamheden, is op wens van de heer Willy Oude Booyink, zéér compleet en “hufterproef” geleverd.

Met de Heavy Duty ZF-assen en de 5-gangen transmissie van ZF met Lock Up, voldoet de machine perfect, voor het constant rijden op verharde ondergrond met veel korte bochten manoeuvres.
 
Lees meer...
 

 
  
NTP GROEP B.V. investeert in nieuwe CASE 721F wiellader
De CASE 721F, geleverd door Schmidt Bouwmachines uit Almelo, onderscheidt zich ten opzichte van diverse concurrenten door gebruik te maken van een FPT-motor met SCR technologie oftewel Ad Blue om aan de Tier 4 Final norm te voldoen.

Met als resultaat een brandstof besparing van ca. 15%.

Doordat CASE gebruik maakt van de nieuwste ZF aandrijfassen is een onderhoudsvriendelijk en een lange levensduur van de complete aandrijflijn zeker te stellen.
 
Lees meer...
 

 
  
Kuipers Saasveld kiest voor een CASE 621F
Loonbedrijf Kuipers uit Saasveld kiest voor een CASE 621F. Na een zeer succesvolle demo tijdens de maïsoogst van 2016 is besloten door beide heren Kuipers dat de CASE 621F met zijn uitzonderlijke prestaties de ideale shovel is voor hun loon- en grondverzetbedrijf.
 
Lees meer...
 

 
  
3e CASE 821F wiellader op rij voor ABC Mortel
Na 2 eerdere 821F’s, werd nu het 3e exemplaar afgeleverd in aanwezigheid van de directie van ABC Mortel.

Het grote gemak bij het oprijden tegen de steile talud met deze machine is van grote waarde. De 5-versnellingsautomaat van ZF is namelijk uitgevoerd met Power Inching, zodat de aandrijflijn onderbroken wordt op het moment dat de rem bediend wordt. Dit spaart niet alleen aanmerkelijk brandstof uit, maar ook voorkomt het extra slijtage aan remmen.
 
Lees meer...
 

 
  
De nieuwe G-serie met 7 modellen
De nieuwe G-serie bestaat uit 7 modellen; het kleinste model is de 11 ton zware 521G, de zwaarste uit de reeks is de 28 ton wegende 1121G.

De G-serie wiellader biedt machinisten de perfecte werkomgeving voor maximale productiviteit.

Een prettige werkomgeving draagt bij aan het werkplezier en verbetert de productiviteit

Gekozen is voor een grote, uit één stuk bestaande, gebogen voorruit. Deze panorama voorruit biedt de machinist een goed zicht, van links naar rechts en van de grond tot in de lucht. De kleine motorkap, een verwarmde achterruit en meerdere achteruitkijkspiegels dragen bij aan het goede zicht rondom de machine.

Groot kleurendisplay
In de cabine beschikt de machinist over een 8 inch groot kleurendisplay waarop de informatie over de machine eenvoudig is af te lezen. Ook kan hiermee eenvoudig genavigeerd worden door de diverse instellingen van de machine. Het starten van de wiellader is beschermd met een wachtwoord.
 
Lees meer...
 
 
 
 
Schmidt Bouwmachines Almelo BV
Bleskolksingel 2  -  7602 PS Almelo
Tel: 0546-490905
info@schmidtbouwmachines.nl