Schmidt Bouwmachines Nederlands NL Schmidt Bouwmachines English EN
Schmidt Bouwmachines Almelo CASE Nederland
NIEUWS   FINANCIERING   SERVICE   VOORRAAD   TOEBEHOREN   ONDERDELEN   CONTACT  
 
 
  
CASE 521F geleverd aan ForFarmers Rogat
De CASE 521F zal voornamelijk ingezet worden door ForFarmers voor het mengen en laden van ontsloten tarwe. Door nu de tarwekorrel te ontsluiten met natronloog wordt deze goed verteerbaar gemaakt voor de koe. Het ontsluiten zorgt tevens voor een veilig voer dat de rust brengt in de koeienpens en verzuring van de pens voorkomt. ForFarmers zocht een compacte machine in hun bedrijfshal en wat tevens nog walkingfloor-trailers kan laden.
 
Lees meer...
 

 
  
SOMA College neemt CASE CX80C in ontvangst
Op een zonovergoten dag in Harderwijk, nam Johan Hakkers van het SOMA College, de nieuwe short radius midigraver CASE CX80C van Schmidt Bouwmachines in ontvangst.

Deze zeer compleet uitgevoerde machine met proportioneel bediende extra functies, Climate Control, luxe lucht geveerde stoel, 7 inch kleuren monitor voor de beelden van de achter- en zijcamera, maakt het in combinatie met de hoge veiligheidsnormen van ROPS en FOPS Level II, een comfortabele en veilige werkplek voor de machinist.
 
Lees meer...
 

 
  
Wesseler-Oude Booyink breidt uit met nieuwe CASE 921F wiellader
De 21 ton wegende CASE 921F, die voornamelijk zal worden ingezet voor recycling werkzaamheden, is op wens van de heer Willy Oude Booyink, zéér compleet en “hufterproef” geleverd.

Met de Heavy Duty ZF-assen en de 5-gangen transmissie van ZF met Lock Up, voldoet de machine perfect, voor het constant rijden op verharde ondergrond met veel korte bochten manoeuvres.
 
Lees meer...
 

 
  
NTP GROEP B.V. investeert in nieuwe CASE 721F wiellader
De CASE 721F, geleverd door Schmidt Bouwmachines uit Almelo, onderscheidt zich ten opzichte van diverse concurrenten door gebruik te maken van een FPT-motor met SCR technologie oftewel Ad Blue om aan de Tier 4 Final norm te voldoen.

Met als resultaat een brandstof besparing van ca. 15%.

Doordat CASE gebruik maakt van de nieuwste ZF aandrijfassen is een onderhoudsvriendelijk en een lange levensduur van de complete aandrijflijn zeker te stellen.
 
Lees meer...
 

 
  
Kuipers Saasveld kiest voor een CASE 621F
Loonbedrijf Kuipers uit Saasveld kiest voor een CASE 621F. Na een zeer succesvolle demo tijdens de maïsoogst van 2016 is besloten door beide heren Kuipers dat de CASE 621F met zijn uitzonderlijke prestaties de ideale shovel is voor hun loon- en grondverzetbedrijf.
 
Lees meer...
 

 
  
3e CASE 821F wiellader op rij voor ABC Mortel
Na 2 eerdere 821F’s, werd nu het 3e exemplaar afgeleverd in aanwezigheid van de directie van ABC Mortel.

Het grote gemak bij het oprijden tegen de steile talud met deze machine is van grote waarde. De 5-versnellingsautomaat van ZF is namelijk uitgevoerd met Power Inching, zodat de aandrijflijn onderbroken wordt op het moment dat de rem bediend wordt. Dit spaart niet alleen aanmerkelijk brandstof uit, maar ook voorkomt het extra slijtage aan remmen.
 
Lees meer...
 

 
  
De nieuwe G-serie met 7 modellen
De nieuwe G-serie bestaat uit 7 modellen; het kleinste model is de 11 ton zware 521G, de zwaarste uit de reeks is de 28 ton wegende 1121G.

De G-serie wiellader biedt machinisten de perfecte werkomgeving voor maximale productiviteit.

Een prettige werkomgeving draagt bij aan het werkplezier en verbetert de productiviteit

Gekozen is voor een grote, uit één stuk bestaande, gebogen voorruit. Deze panorama voorruit biedt de machinist een goed zicht, van links naar rechts en van de grond tot in de lucht. De kleine motorkap, een verwarmde achterruit en meerdere achteruitkijkspiegels dragen bij aan het goede zicht rondom de machine.

Groot kleurendisplay
In de cabine beschikt de machinist over een 8 inch groot kleurendisplay waarop de informatie over de machine eenvoudig is af te lezen. Ook kan hiermee eenvoudig genavigeerd worden door de diverse instellingen van de machine. Het starten van de wiellader is beschermd met een wachtwoord.
 
Lees meer...
 

 
  
Tweede CASE CX35B minigraver voor Kroezen Infra!
Deze minigraver is door Kroezen infra aangeschaft ter uitbreiding van zijn vloot minigravers.

Ditmaal is er wederom gekozen voor een CX35B met een Indeco sloophamer. Deze sloophamer laat zich eenvoudig proportioneel bedienen middels een stuurschuif in de joystick.

Deze compacte CASE CX35B is door dealer Schmidt Bouwmachines uit Almelo voorzien van extra LED verlichting op de giek en cabine. Tevens is op wens van de machinist ook een radio/CD speler gemonteerd en voor de veiligheid een zwaailamp.
De kerntaken van Kroezen infra zijn graaf- en kabelwerkzaamheden.
 
Lees meer...
 

 
  
Loonbedrijf Lammertink investeert in nieuwe CASE CX39B minigraver
Loonbedrijf Lammertink is in 1995 ontstaan uit overname van Loonbedrijf Schorfhaar gevestigd aan de Kooidijk te Markelo. Dinant Lammertink was hier als compagnon in dienst en heeft na een dienst verband van 4 jaar besloten het bedrijf over te nemen.

Later volgde nog een overname en is het bedrijf verplaatst naar het adres waar het tot nu toe nog steeds is gevestigd.

De opdrachtgevers waar Lammertink zijn werkzaamheden voor verricht zijn: gemeentes, aannemersbedrijven, industrie en de agrarische sector.
 
Lees meer...
 

 
  
Nieuwe C-serie minigravers
Case Construction heeft een geheel nieuwe lijn minigraafmachines gelanceerd, met zes modellen variërend van 1,5 tot 6,0 ton. In de loop van 2017 zullen extra modellen aan deze nieuwe C-serie worden toegevoegd. De nieuwe minigravers leveren nog betere prestaties en meer comfort en veiligheid.

Gaston Le Chevalier de la Sauzaye, Case Product Marketing Manager voor minigraafmachines, verklaart: "De minigraafmachine is een essentieel product voor constructiebedrijven. De machines zijn met 53.000 exemplaren in Europa goed voor de grootste industrievolumes en de markt groeit nog elk jaar. Met de nieuwe C-serie minigravers leveren we onze klanten dat wat belangrijk voor ze is: uitstekende productiviteit, comfort en veiligheid.”

De C-serie minigraafmachines zijn ontworpen voor uitmuntende prestaties en betrouwbaarheid, met onderdelen afkomstig van de beste, world-class leveranciers uit Japan. Bewezen motoren en het hydraulisch systeem dat meer vermogen levert, verhogen de prestaties van de machines.
 
Lees meer...
 
 
 
 
Schmidt Bouwmachines Almelo BV
Bleskolksingel 2  -  7602 PS Almelo
Tel: 0546-490905
info@schmidtbouwmachines.nl